PVC прозорци - Инвестиция за бъдещето

facebook thumb


Повече от половината от всички прозорци в Германия са направени от PVC. Това се дължи предимно на тяхната енергийна ефикасност, високо качество, голямо разнообразие от цветове, лесна поддръжка и дълголетие. Въз основа на състоянието на най-съвременните производствени методи и стандартите за рециклиране, PVC е изключително устойчив и пестелив откъм ресурси материал.

Отне много време, докато PVC се отърси от своя негативен образ. Пластмасата винаги се е смятaла за евтин и нискокачествен материал. Днес ситуацията е много по-различна. Пластмасовият материал, първо и преди всичко PVC, е един от най-гъвкавите и важни материали на съвремието. Пластмасовите изделия са пригодни за бъдещето, енергийно ефективни и предлагат широко поле на приложение, което варира от хранително-вкусовата промишленост до автомобилната индустрия, както и до строителния сектор.

PVC прозорците постигат особено високи резултати по отношение на екологичните въпроси. PVC прозорците имат по-голям потенциал за пестене на енергия от всеки друг материал и са начело на първенството по екологична ефективност. Материалът на рамката може да бъде рециклиран на 100%. Въз основа на високата трайност и икономичност откъм разходи през целия жизнен цикъл, PVC прозорците са най-устойчивото решение за прозорци в наши дни.

PVC прозорците от Inoutic предлагат широка гама от предимства не само от екологична гледна точка, но също така и от гледна точка на икономическа ефективност и архитектурен дизайн. Нашите прозоречни системи показват как модерните технологии са съчетани с практически ползи и привлекателен дизайн. Това е, защото прозорците не само трябва да пестят енергия, но също така и да изглеждат добре. Съвременните прозорци трябва да предоставят ефективна защита срещу студени, неблагоприятни метеорологични условия и шум, те трябва да предлагат отлична защита против крадци и да осигуряват изключително добро съотношение разходи–ползи, а също така трябва да се поддържат лесно и с минимални усилия. Това са изисквания, които са изпълнени от PVC прозоречните системи на Inoutic.

Inoutic / Deceuninck е един от водещите производители в преработката на пластмаси. Повече от 50 години в нашата централа в Bogen произвеждаме висококачествени и прецизни профили за PVC дограма. В сътрудничество с нашата компания майка Deceuninck сме изградили глобална мрежа в преработката на пластмаси с клонове в над 75 страни. Inoutic / Deceuninck поддържа решения за висококачествени PVC системи за прозорци, врати, фасадни облицовки, системи за стрехи, веранди, интериорен дизайн и озеленяване.